Gers Pardoel en Joe spelen taxi voor Summer


taxi antwerpen

Turnhout – Summer Dierckx (10) uit Turnhout kwam vrijdagochtend op een originele manier naar haar school. Radiozender Joe en zanger Gers Pardoel reden haar met de Taxi Relaxi naar de schoolpoort in Schorvoort.

Het nieuwe schooljaar is weer begonnen en dat gaat gepaard met heel wat drukte en stress. Het ochtendduo Sven Ornelis en Anke Buckinx van radiozender Joe wil daar iets aan doen. Samen met de andere Joe-dj’s en heel wat bekende Vlamingen vallen ze met Taxi Relaxi in voor de taxi-beurten van ouders, om hun stress te verlichten en de kinderen veilig naar hun bestemming te brengen.

Vrijdagochtend stond de Taxi Relaxi voor de deur van Summer Dierckx, een leerlinge van het vijfde leerjaar van de Sint-Franciscusschool in de Schorvoortstraat in Turnhout. Summer woont eigenlijk maar enkele huizen van de schoolpoort maar mocht samen met haar idool, de Nederlandse zanger Gers Pardoel, een rondrit maken in de buurt van Turnhout. Net voor schooltijd reed de Taxi Relaxi de speelplaats van de school op. Tientallen uitgelaten kinderen stonden Summer en Gers Pardoel op te wachten. “Ik heb in de auto mogen meezingen met Gers en dat was heel plezant”, zegt Summer Dierckx.

Bart Van den Langenbergh ( Gazet van Antwerpen)

Gers Pardoel en Joe spelen taxi voor Summer