A-Taxi Antwerpen


Taxi Antwerpen

Taxi Antwerpen is dag en nacht in heel België uw betrouwbare partner in zakelijk vervoer. Bent u op zoek naar een bedrijf om uw zakelijke klanten of medewerkers op een professionele en comfortabele wijze te laten vervoeren? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij bij taxi antwerpen verzorgen het zakelijk vervoer voor een groot aantal bedrijven in en rond Antwerpen.A-taxi Antwerpen

Met onze representatieve wagens brengen wij u en uw relaties naar elke gewenste locatie in binnen- en buitenland. Bijvoorbeeld naar luchthavens of congrescentra. Desgewenst blijft onze chauffeur stand-by tot na uw afspraak zodat u daarna direct naar uw volgende afspraak kunt.

Conclusie

Onze dienstverlening staat in het kader van optimale flexibiliteit en kwaliteit. Kortom, wij zijn het verlengstuk van uw organisatie. Onze uitstekend onderhouden wagens zijn standaard uitgerust met airco en navigatie zodat u van uw relatie rustig kan werken of ontspannen tijdens de rit. Onze ervaren chauffeurs, die meedenken en discretie hoog in het vaandel hebben staan, zorgen voor u alle ritten met veel zorgvuldigheid. Wij zullen ervoor zorgen dat u van uw klanten comfortabel worden vervoerd en op de plaats van bestemming aankomt.

Taxi Antwerpen ontvangt bijvoorbeeld uw gasten / medewerkers uit naam van uw bedrijf op Zaventem airport. Wij vervoeren hen veilig en comfortabel naar de plaats van bestemming. Tevens bestaat er bij ons de mogelijkheid om medewerkers welke tijdelijk niet zelfstandig mobiel genoeg zijn om te reizen te vervoeren naar de werkplek van kantoor.

Taxi Antwerpen

Speciaal voor zakelijke klanten heeft Taxi Antwerpen A-Taxi het mogelijk gemaakt om op rekening te rijden of met een creditcard af te rekenen. Taxi Antwerpen

Ritten op factuur :

Heeft u geregeld zakelijke gasten en/ of medewerkers die u dient te vervoeren en wilt u de garantie dat u koppelt aan de beste service verlener op dit gebied? Bij Taxi Antwerpen bent u aan het juiste adres. Wij verzorgen het zakelijk vervoer voor een groot aantal bedrijven in Antwerpen en verwelkomen ook u om kennis te maken met onze service waarbij wij deze speciale klanten op een uiterst comfortabele en veilige manier van A naar B vervoeren.

Info over stad Antwerpen :

Stad Antwerpen heeft 5 nieuwe maatregelen genomen om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Die gaan in vanaf 25 juli. Zo moet je een mondmasker dragen op markten, kermissen en in publieke ruimtes.

Meer uitleg over de 6 basisregels lees je op www.antwerpen.be/6-basisregels.