Taxi-stabroek


TAXI STABROEK

Taxi Stabroek nodig? Bent u op zoek naar een betrouwbare taxi in Stabroek of omgeving? Dan zit je hier goed! A-Taxi Stabroek staat garant voor de beste service, scherpste prijzen, ervaren chauffeurs en comfortabel voertuigen. Heeft u een taxi nodig? A-TAXI Stabroek is 24 uur per dag te bereiken op 03/ 283 83 93.

 

Taxi Stabroek voor personen & zakelijkvervoer

Taxibedrijf A-TAXI Stabroek regelt taxivervoer in Stabroek en omstreken. Zoekt u een taxi van, in of naar Stabroek, bel dan met de A-TAXI: 03/ 283 83 93 voor uw taxi en taxibus.
Met onze nette personenwagen en taxibus kunnen wij u een breed aanbod van taxivervoer aanbieden. Zo kunt u ons vinden op het treinstation Antwerpen Centraal en in de uitgaansgebieden van Antwerpen op de taxistandplaats.
Door samen te werken met andere taxibedrijven uit provincie Antwerpen, kunnen wij u altijd een taxi aanbieden.

 

Luchthavenvervoer van en naar Stabroek

Voor ons luchthavenvervoer hebben we vaste prijzen, zo weet u precies waar u aantaxi stabroek, Taxi-stabroek

toe bent bij aanvang van uw reis. Deze vaste prijzen gelden van en naar de luchthavens
vanuit Stabroek en omstreken.

U kunt A-TAXI Stabroek bereiken op: 03 283 83 93of via de email: info@a-taxi.be

Via onze website kunt u meer informatie krijgen over onze vaste tarieven voor luchthavenvervoer en geheel vrijblijvend een offerte aanvragen.

Contacteer ons

Voor het bestellen van een rit of voor informatie belt u met: 03 283 83 93.

Graag tot ziens!

 

 

Tags:

Luchthavenvervoer Sint-Job  Luchthavenvervoer Brecht – Luchthavenvervoer Stabroek Luchthavenvervoer Kalmthout – Luchthavenvervoer kapellen – Luchthavenvervoer Zandvliet – Luchthavenvervoer Wuustwezel – Taxi Stabroek

 

 

Stabroek (België)taxi stabroek


Stabroek
is een dorp en gemeente in de Belgische provincie Antwerpen. De gemeente telt 18.143 inwoners, waarvan 343 met de Nederlandse nationaliteit. In het dorp Stabroek vindt elk jaar de folkloristische activiteit “gansrijden” plaats. Hoevenen is de andere grote plaats en deelgemeente in de gemeente.

Nieuws uit Stabroek